Ontdek PLUS

Jean-Pierre Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jean-Pierre Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jean-Pierre Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een echte jongensschool.

  Een echte jongensschool. Ik was 5 jaar toen ik er begon (Ben Donders klas 1), deze draaide mijn letterbak om toen ik niet deed wat hij vroeg. Verder herinner ik me zuster Jose en mijn favoriet broeder Bartholomeus, geweldige (grote!) vent, die ook gymles gaf en een keer een bal kapot gooide tegen de muur. Ook les gehad van Wout Langenberg, geen fijne man.

  Aloysiusschool, 1969

  Een echte jongensschool.

  Een echte jongensschool. Ik was 5 jaar toen ik er begon (Ben Donders klas 1), deze draaide mijn letterbak om toen ik niet deed wat hij vroeg. Verder herinner ik me zuster Jose en mijn favoriet broeder Bartholomeus, geweldige (grote!) vent, die ook gymles gaf en een keer een bal kapot gooide tegen de muur. Ook les gehad van Wout Langenberg, geen fijne man.

  Aloysiusschool, 1969