Jasper Hoogen

Kent 11 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jasper Hoogen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jasper Hoogen heeft 0 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de wijn lessen van Nijsink, het vertrouwde "tassen van de bank en jassen aan de kapstok" evenals "2,0 twee.

  de wijn lessen van Nijsink, het vertrouwde "tassen van de bank en jassen aan de kapstok" evenals "2,0 twee.. komma.. nul...) van ... Het altijd gezeur over wat wel en niet geregeld moest kunnen worden.. het kutten tijdens de praktijk; wegbrengen van de vuilniszakken.. het irriteren van de bakkertjes

  Vakschool Wageningen (Mid. ..., 1999

  altijd hetzelfde plekje in de garderobe, de schei en natuurkunde lessen van Scheers, het vrijdag-na-school-softbal met de vaakbeloofde wedstrijd tegen 't Michiel.

  altijd hetzelfde plekje in de garderobe, de schei en natuurkunde lessen van Scheers, het vrijdag-na-school-softbal met de vaakbeloofde wedstrijd tegen 't Michiel. De ijzeren discipline van de gym-leraar.. en het oneindig proberen te spijbelen. De muziekdag, de "vreet-voor-afrika-dag", en de schouderklop van Sch(r?)eurs

  Albert Schweitzer, 1992

  ontzettend goede school, vooral de lessen van Fons met z'n shagpeukies in het koffiekopje, Plony, Theo en natuurlijk Guusje!! week en jaarafsluiting, het kring gesprek en het verhalen boek Super tijd gehad.

  ontzettend goede school, vooral de lessen van Fons met z'n shagpeukies in het koffiekopje, Plony, Theo en natuurlijk Guusje!! week en jaarafsluiting, het kring gesprek en het verhalen boek Super tijd gehad..

  Elckerlyc, 1984