janneke veltman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van janneke veltman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  janneke veltman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel meer van deze periode.

  Ik weet niet veel meer van deze periode. De sfeer was goed. Ik herinner me één hele lieve juf, maar ik weet haar naam niet meer! Het grote plein met de zandbak. Wachten in de erker bij de binnentuin totdat je werd opgehaald. Wat leek alles klein later toen ik er als stagiair kwam en er als juf ging werken.

  Haanstra, 1961

  Moest wel even wennen hoor.

  Moest wel even wennen hoor. Het was een leuke tijd. Toen ik van de kweekschool afkwam was ik vast besloten om niet het onderwijs in te gaan, na ja.....Na een paar maanden kon ik gaan invallen op de Haanstra kleuterschool bij Wilma van Weeren en daar werk ik nu nog als kleuterleidster!! We hebben de school moeten laten uitgroeien tot een basisschool, helaas, de kleinschaligheid beviel me beter maar ook geweldig leuk omdat je de kinderen nu langer kunt volgen in hun ontwikkeling. We volgen wel een eigenzinnige koers we noemen ons nog steeds kleuterbouw en we toetsen niet, we hebben geen werkbladen en we vinden vooral het ruimtelijk en ervarend bezigzijn nog steeds het belangrijkst!

  Haanstra kweekschool, 1977

  Ha, ha , ha die Haanstra, ja die Haanstra basisschool! Kwam er voor het eerst in 1961, als kleuter! Vanaf januari 1982 mijn eigen klas en nu nog steeds dus.

  Ha, ha , ha die Haanstra, ja die Haanstra basisschool! Kwam er voor het eerst in 1961, als kleuter! Vanaf januari 1982 mijn eigen klas en nu nog steeds dus...Kreeg toevallig net een telefoontje van Wilma van Weeren. Gonny is er ook nog en Inge natuurlijk ook. Wat heb ik een goede herinneringen aan vooral de begintijd van de basisschool. We woonden er bijna. Wat leuk om over al die oud-leerlingen te lezen. Wat ze nu doen, hoe het met ze gaat. Ik hoop dat veel mensen deze site ontdekken!

  Haanstra, 1981