Ontdek PLUS

Janneke Tempel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janneke Tempel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janneke Tempel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig lessen gevolgd, rare periode.

  Weinig lessen gevolgd, rare periode...

  friesland college Meao, 1993

  Ik heb weinig leuke herinneringen aan de opleiding.

  Ik heb weinig leuke herinneringen aan de opleiding. De mensen met wie ik optrok stopten allemaal (Janine (huisgenootje), Annemieke, Klaas, Harm, Jan Winter) en de anderen gingen iets sneller dan ik (Vera, ThuBa). Het leukst vond ik de film die Klaas, Harm, Albert en ik maakten in Nieuweschans. Wij vonden hem schitterend, maar ik had weer niet het gevoel dat het gewaardeerd werd. Het laatste jaar alles op alles gezet om toch de HLO af te ronden. Dat jaar maakte gelukkig nog een hoop goed. Trek nog veel met Astrid Top op, met wie ik samen stage heb gelopen, ben afgestudeerd en heel veel lol heb gemaakt!

  Hanzehogeschool - HLO/CT, 1994

  Leuke tijd gehad, de gymlessen vond ik het leukst.

  Leuke tijd gehad, de gymlessen vond ik het leukst. 2x Fries kampioen met handbal geweest. Een hoop meegemaakt, fratsen uitgehaald, teveel om op te noemen. Veel opgetrokken met Caroline Risseeuw, Iris Dijkhuizen en Brigitta Bijma. Met Caroline weer dikke vriendinnen sinds ze in Groningen is komen wonen!

  Regionale Simon Vestdijk, 1987