Ontdek PLUS

janet lodewegen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van janet lodewegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  janet lodewegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb de richting verzorging gedaan, we hadden vaak de grootste lol.

  ik heb de richting verzorging gedaan, we hadden vaak de grootste lol. Beste vriendin was Rennie Bron. Als we met verband moesten oefenen deden we dat gelijk goed... hoofd, knie, vinger enz. waren ze niet zo blij mee.... gek he?! Gerda Bollee was een leuke docent maar de leukste juf vond ik nog wel van huishoudkunde.... alleen kan ik nier meer op haar naam komen... errug hoor!!!

  MBO College, 1985

  Mijn vriendin Ingrid Venema.

  Mijn vriendin Ingrid Venema....we stuurde elkaar vaak briefjes...met heeeeeel veel nietjes!

  Otto Erelman, 1974

  sjanuh aap staart punt kom even een paar mensjes waar ik bij in de klas heb gezeten: Erik halsema (als je een beetje kan puzzelen kan je mijn e-mail adres vinden, geloof niet dat ze dat hier zo leuk vinden maar dan moeten ze maar geen geld vragen) h

  sjanuh aap staart punt kom even een paar mensjes waar ik bij in de klas heb gezeten: Erik halsema (als je een beetje kan puzzelen kan je mijn e-mail adres vinden, geloof niet dat ze dat hier zo leuk vinden maar dan moeten ze maar geen geld vragen) harold sinnige, freek hut, brigitte koopmans. onze mentor was hans piek....lag ik nog wel eens mee overhoop. wel heel erg veel gelachen....dode vogel op een ventilator leggen en maar hopen dat hans hem aan zou zetten....foei!!! verdwijn inkt op een inval docent spuiten.... echt een hele toffe tijd gehad!

  Leon van Gelder Middenschool, 1981