Ontdek PLUS

Jan Willem Vader

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Vader en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem Vader heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Hervormde Lagere School (3 lokalen) zat samen met de Openbare School (2 lokalen) in 1 gebouw aan de Noordweg met een gemeenschappelijk gymnastieklokaal.

  De Hervormde Lagere School (3 lokalen) zat samen met de Openbare School (2 lokalen) in 1 gebouw aan de Noordweg met een gemeenschappelijk gymnastieklokaal. Hoofd van de school was jarenlang meester de Pagter die klas 5 en 6 deed en vlakbij het gemeentehuis woonde. Klas 1 en 2 had juffrouw Co Dominicus en klas 3 en 4 meester Wattel.

  Hervormde Lagere school, 1947

  1 jaartje op deze school als voorbereiding op het (toelatingsexamen voor het) Lyceum - die periode werd nog een paar maanden onderbroken omdat ik vanwege de watersnood was geëvacueerd en toen tijdelijk in Schiedam op school ging.

  1 jaartje op deze school als voorbereiding op het (toelatingsexamen voor het) Lyceum - die periode werd nog een paar maanden onderbroken omdat ik vanwege de watersnood was geëvacueerd en toen tijdelijk in Schiedam op school ging

  Prinses Ireneschool, 1952

  Mooie periode aan de Vliet en leraren om nooit te vergeten (zie de met candid camera gemaakte foto's): de Viet (wiskunde, "aandacht veinzen"), Steenkamp (Nederlands, die ons o.

  Mooie periode aan de Vliet en leraren om nooit te vergeten (zie de met candid camera gemaakte foto's): de Viet (wiskunde, "aandacht veinzen"), Steenkamp (Nederlands, die ons o.a. hoorspellen liet maken en opnemen), Bos (lekker tekenen met houtskool), Westerhoff (Mechanica en Cosmografie), Koolen (Frans), Maaskant (Duits), mej. Foppen (Engels), van de Marel (Natuurkunde), van der Kooy (Scheikunde, altijd in witte jas), mevr. Lingen (biologie) en rector Janssen natuurlijk!

  Christelijk Lyceum Delft, 1956