Ontdek PLUS

Jan Willem lindheim

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem lindheim en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem lindheim heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook ik zat in klas 4S geweldige stagetijd gehad in Italie.

  Ook ik zat in klas 4S geweldige stagetijd gehad in Italie. Ik kan me nog de oude cacao fabriek herinneren waar altijd een penetrante geur vandaan kwam en de Hells Angles die in een oude begrafenis auto rondreden. Leuk me zelf op de foto's van Ron Stroo terug te zien op de derde foto zit ik naast Rudy Nieuwenhuijs.

  Electrotechnische School (E..., 1973

  meester lindemans en hoofd rozenboom.

  meester lindemans en hoofd rozenboom

  Van Heuven Goedhartschool, 1962