Ontdek PLUS

Jan Victor Dorlas

Kent 36 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Victor Dorlas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Victor Dorlas heeft 1 klassenfoto's en kent 36 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben op 9 januari 1989 op de obs Dijkerhoek begonnen als directeur.

  Ik ben op 9 januari 1989 op de obs Dijkerhoek begonnen als directeur. Mijn voorganger was dhr. Kroon. Met Juffrouw v. Heerde en juffrouw v. Maurik gaven we les in 3 combinatiegroepen. Bij mijn komst ontving ik van de jongste leerling op dat moment- Annemarie v.d. Brink - de school- sleutel. De school telde op dat moment iets meer dan 50 leerlingen. Dhr. Kroon werkte 22 jaar aan de school. Dat aantal hoop ik komend jaar te evenaren. Dat je met veel plezier zo lang aan een school kunt werken, zegt veel over de instelling van de kinderen, de ouders en de gemeenschap van Dijkerhoek! In die ruim 20 jaar hebben we veel fijne en goede leerkrachten op de school gehad. Om nog een paar te noemen: Juf Mieke v.d. Meer, Juf Andel Pepers, Juf Ineke Ordelman (helaas veel te vroeg overleden)Meester Coen Kranen, Wim Dalhuisen, Jenne Boering, Dick Brilleman.

  Dijkerhoek, 1989

  Ik kwam over van de Dalton HBS.

  Ik kwam over van de Dalton HBS. Kwam in een combinatieklas terecht die deels handl en deels MULO B hebben gedaan (7 l.l. waaronder Jeanet Dieters) Vormde een groepje met Christiaan Tomasius, Hans ter Veld en Dirk Fokkens(?) Verder veel contact met Adri Hofstee. Herinner me de lessen Duits van Dhr. Oberink(?) maar vooral dhr Spieker (engels, aardrk. en gesch.) Ander leerkrachten: Hoboken, Boerema, Zwiers,Muda, Wesseling. Ben na mijn examen verhuisd naar Sneek. Nu zelf werkzaam in het onderwijs. Heb nog kranten e.d. van de reunie van 1983.

  Menno van Coehoorn mulo, 1967

  Schoolorkest en de uitvoering van de musical in de schouwburg(Ik heb de LP nog).

  Schoolorkest en de uitvoering van de musical in de schouwburg(Ik heb de LP nog). Muziek leerkracht heette Rob Smid Leerkrachten: Dhr. Ridder, engels Dhr. v.d. Baan, tekenen (maakte altijd een carricatuur van je) Dhr. Bieleveld geschiedenis.

  Dalton HBS, 1965