Jan Pot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Pot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Pot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig, ik heb hier maar 1 jaar op gezeten.

  Weinig, ik heb hier maar 1 jaar op gezeten. We kregen ook les in een houten dependance aan de andere kant van Plein 1953 en ook onderin de kerk aan de overkant van de school. Te weinig plaats zeker. Ik had 1 vriend in de klas en dat was David van Beveren. Tussen de middag kochten we vaak een snoepketting of we gingen boom klimmen.

  Beatrix school voor (M)ULO ..., 1967

  Ik kan me niet meer zoveel van herinneren.

  Ik kan me niet meer zoveel van herinneren. Wel nog een lerares Manke Mien, die gaf frans. Maar namen van klasgenoten weet ik niet meer. Of toch... Peter Groenendijk, Ellen Lieve (?) en verder veel Molukse klasgenoten.

  Prinses Julianaschool - MULO, 1968

  Als ik aan de MTS denk dan denk ik aan eenoog de concierge in een Toyota.

  Als ik aan de MTS denk dan denk ik aan eenoog de concierge in een Toyota. Die mocht wel op het schoolplein parkeren en verder de gebroeders Fernandel, Arnoud Wiezer (met kaakoperatie) en Kees Kut maar die heette Belonje en Flip van Zuilen. Verder nog een parkje aangelegd voor de school onder bezielende leiding van reserve directeur Dhr Gaanderse. Ik ben een keer blijven zitten en kwam toen in de klas met Cor Oskam.

  Middelbare Technische Schoo..., 1970