Ontdek PLUS

Jan Peters

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Peters heeft 33 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de part-time avondstudie voor HEAO-BE afgerond.

  Ik heb hier de part-time avondstudie voor HEAO-BE afgerond. Hoe ik het volgehouden heb weet ik niet. Motivatie, doelgerichtheid en zeer waarschijnlijk de uitsmijters ham/kaas.

  HES J. van Zwijndregt, 1980

  Van de Marnix school in de 5e klas verhuisd naar deze school.

  Van de Marnix school in de 5e klas verhuisd naar deze school. Een verademing. Heel prettige tijd gehad tot ik in de 6e klas met mijn ouders terug verhuisde naar Nederland. Voor mij een nieuw land, want ik was op Curacao geboren. Ik had hier eigenlijk nooit weg moeten gaan. Ik kan mij helaas geen namen van klasgenoten meer herinneren.

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1963

  Ik ben op Curacao geboren.

  Ik ben op Curacao geboren. Mijn vader werkte voor de OGEM. Vanaf de kleuterschool tot de 5e klas op deze school gezeten. Ik heb weinig herinneringen meer van deze school. Behalve meester v.d. Werf in de 5e klas die er sadistisch genoegen in schepte om je blauw te knijpen of je oor uit je hoofd te draaien. Nare tijd geweest en gelukkig verhuisd naar de Albert Schweizer school.

  Marnixschool kleuterschool ..., 1957