Jan Kees Fokkens

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Kees Fokkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Kees Fokkens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bij juffrouw Goossens in de klas.

  Bij juffrouw Goossens in de klas. Als ze in haar handen klapte moest je met je armen over elkaar zitten en als je jarig was mocht je als eerste speelgoed uitzoeken om mee te spelen. Je mocht alleen bij heeeeeel erg mooi weer in de zandbak. Sinterklaas was doodeng, maar toen we terugkwamen in de klas lag er voor alle jongens een houten treintje klaar, ik weet niet meer wat de meisjes kregen. Klasgenoten kan ik me nauwelijks herinneren, Robbie Reijnders, Bart Driessen, mijn buurjongetje Vincent en volgens mij David Looman, wiens vader een doe het zelf zaak had.

  St Bernadette kleuterschool, 1971

  Erg leuke tijd gehad op deze school.

  Erg leuke tijd gehad op deze school. In het studentenplatform gezeten, veel leuke mensen ontmoet en altijd met veel plezier naar college gegaan. Helaas is de alumnivereniging doodgebloed, maar we hebben het in ieder geval geprobeerd. Goede vrienden Daniëlla en Renate aan overgehouden.

  Hogeschool van Amsterdam af..., 1992

  De juffrouw van de eerste klas kan ik me niet meer herinneren, ze ging ook halverwege het jaar weg.

  De juffrouw van de eerste klas kan ik me niet meer herinneren, ze ging ook halverwege het jaar weg. In de tweede klas tafels oefenen bij juffrouw Dekker, die ik wel een leuke juf vond. We moesten een keer dia's meenemen om naar een zonsverduistering te kijken. De derde en vierde klas waren volgens mij dat jaar gecombineerd, bij meester Van Bokhorst, geweldige lessen, vooral Biologie was zijn sterke kant. In de vijfde en zesde klas meester De Hooge, die halverwege de zesde een tijd overspannen werd, waarna we juffrouw Miechels (?) als invaller kregen. Die heeft het erg moeilijk gehad. Met Ronald Pannekoek heb ik nog steeds contact, verder spreek ik niemand meer uit die tijd.

  Schuilenburgschool, 1974