Ontdek PLUS

Jan Jacob Zonneveld

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Jacob Zonneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Jacob Zonneveld heeft 6 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Marijke bedankt voor de klassefoto's.

  Marijke bedankt voor de klassefoto's. Laarhoven met de eeuwige kever. 2 van Schie's. Van Kesteren die eens vertelde een Russische spion te zijn. Schreef zijn Russische naam ook op het bord. Met carnaval ging ik als piraat en had een echte cavalariesabel om. Van Kesteren mocht hem even vasthouden en sloeg bijna iemand zijn hoofd eraf.

  Thomas More, 1972

  muziekles van van der Steen in de houten noodgebouwtjes.

  muziekles van van der Steen in de houten noodgebouwtjes. Linkse indoctrinatie door mevr. Hannaard. Bordenwisser van Giebels rakelings langs je hoofd. Economie van Fikkers, maakte eerst privépost open in de klas. Zelfgemaakte krantjes door Frank Middendorp over van Oekel, kostte fl 0,25.

  Huygens (Lyceum), 1971

  Hoofd hr vd Waals, de Pater, mevr.

  Hoofd hr vd Waals, de Pater, mevr. Mulder en natuurlijk die lieve juf Thie ('voor wat hoort wat'). Zij ging met pensioen en kreeg een kleurenbuis. Handenarbeid op de zolder en gymmen op Pius X. Leerlingen: Eric Bartens, Rob Oostwouder, Martijn Verbrugge, Mikkel vd Hoorn vd Bos, Peter de Ruiter enz

  Basisschool De Delflandse, 1966