Ontdek PLUS

Jan J. Nuis

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan J. Nuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan J. Nuis heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Scheikunde lab.

  Scheikunde lab.tafel: Nanne Nanninga, Jan van 't-Riet, Ulbe Pauzenga, Paul van Nieuwenhuizen. Paul wist iets van wijnen als ik me goed herinner.Was geen trouw college bezoeker.

  RUG Faculteit Scheikunde, 1955

  Dr.

  Dr. Jansonius, heeft mij de "liefde" voor de Nederlandse taal, letterkunde en poezie meegegeven. Dr. Jan Naarding die voor geschiedenis. Mw. Jeppe de angst nooit goed genoeg Frans te spreken, hoewel ik me best kan redden. De wiskunde leraar met een "geschiedenis" was ook heel inspirerend. Japie (Kroes)was voorspelbaar in zijn jaarlijkse verhalen over "Olifanten die in grote kutten leefden" en een dode adder: "ze hadden zichzelf dood moeten slaan, er zijn te veel mensen en te weinig adders". Ook, "mensen kunnen veel leren van vogels, die maken een nest voordat ze gaan fokken, maar mensen fokken er maar op los."

  RHBS, 1950

  Na twee jaar vrijheid/ongebondenheid Universiteit Groningen deed de discipline van het Internaat me goed.

  Na twee jaar vrijheid/ongebondenheid Universiteit Groningen deed de discipline van het Internaat me goed. Dat heeft me mijn hele werkzame leven veel plezier gedaan. De medekwekelingen van de D-Klas herinner ik me heel goed. Een aantal zie ik met veel genoegen tijdens de reunies, voorzover ik die bezoek.

  Internaat Kweekschool voor ..., 1957