Ontdek PLUS

Jan Hogenboom

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Hogenboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Hogenboom heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bij de deur stond altijd die kleine broeder Ezechiël om te kijken of wij rustig binnen kwamen.

  Bij de deur stond altijd die kleine broeder Ezechiël om te kijken of wij rustig binnen kwamen. Twee jaar op de Paramaribostraat en toen naar de Diamanthorst. We mochten een feest houden in de aula. Dat was heel wat.

  Bisschoppelijke Kweekschool, 1965

  Ik gaf les aan de vijfde klas.

  Ik gaf les aan de vijfde klas. Ik was invaller voor een juf die met zwangerschapsverlof ging. Ik heb er van 1 maart tot de zomervakantie gewerkt. Er zaten 39 kinderen in de klas. Het was één van mijn eerste klassen. Ik had het er erg moeilijk, maar ik vond het ook erg leuk. Ik heb er erg veel geleerd. Ik heb nog goede herinneringen aan deze korte periode.

  H. Hartschool, 1971

  Ik heb les gegeven aan de tweede klas van augustus tot de kerstvakantie.

  Ik heb les gegeven aan de tweede klas van augustus tot de kerstvakantie. Er zaten alleen meisjes in de klas. Ik herinner mij veel vlechten. Ik heb de tafel van 2 nog aangeleerd met die vlechten. In oktober ben ik getrouwd. Ik ben nog steeds met diezelfde vrouw. Ik heb nog alle tekeningen en felicitaties bewaard.

  St. Liduina school, 1970