jan haaren

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Montferland

  Bekijk het volledige profiel van jan haaren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan haaren heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was nog te jong voor de Ambachtschool.

  Ik was nog te jong voor de Ambachtschool. Daarom ging ik naar het voortgezet lager onderwijs. Het was het jaar van de steenge winter. De oliekachel in school ging kapot en het enige lokaal met nog een werkende kachel moest gedeeld worden met nog een klas en kreeg je dus om de dag les (er waren twee klassen). ook al weer zo'n vervallen school, net als de lagere school. Ook was dit het jaar van het eerste concilie in Rome en we gingen in het patronaat hiernaar kijken, op televisie.

  Voortgezet lager onderwijs, 1962

  Op deze school heb ik vreselijke jaren gehad.

  Op deze school heb ik vreselijke jaren gehad. Ik deed het vak electro en ik snapte dr niets van. De leraren waren niet in staat en bereid wat extra energie in de leerlingen te steken je moest het maar uitzoeken. Ik heb het overigens wel gehaald (diploma) en ben in de electrotechniek verder gegaan, stom he. Ik heb daarna nog enige jaren gewerkt in de mijnindustrie. Dit was een aflopende zaak. Daarna ben ik mijn verdere werkzame leven ambtenaar geweest.

  Lts, 1963

  het laatste jaar, we gingen naar een nieuwe school op de heugden.

  het laatste jaar, we gingen naar een nieuwe school op de heugden. De oude St. Jozefschool werd afgebroken, hij was niet meer te gebruiken, de gymzaal was allang gesloten die stortte bijna in. Wat ik mij nog goed herinner was dat er een jongen op die schoolzat die enorm bang was voor de politie hier werd hij altijd mee gepest. Het politieburo was naast de school.

  St Jozefschool, 1956