Ontdek PLUS

Jan Haagh

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Haagh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Haagh heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Electrotechniek.

  Electrotechniek. Afgestudeerd bij Prof. Arnbak (Telecommunicatie).

  Technische Universiteit Ein..., 1980

  borden vol met formules bij Rasenberg (die dan de volgende les onjuist bleken); een opgeblazen watt meter bij El.

  borden vol met formules bij Rasenberg (die dan de volgende les onjuist bleken); een opgeblazen watt meter bij El. Machines en een exploderende leraar (hoe heet tie ook alweer...); Vrijdags naar het Hijgend Hert of de Virgo kroeg in de kelder; Virgo introductie kamp; indoor hockey met plastic sticks bij gym; leuke tijd toch... (nog meer herinneringen? email ze maar eens: jhaagh, appestaartje, xs four all, puntje, in nederland [het letterlijke adres word er uitgefilterd, vandaar...])

  Hogeschool West-Brabant fac..., 1975

  Onvergetelijk was de 6e klas met de Visser; de stapels schriften die hij mee naar huis nam ter correctie ('Volgens Bartjes'.

  Onvergetelijk was de 6e klas met de Visser; de stapels schriften die hij mee naar huis nam ter correctie ('Volgens Bartjes'..); de vrijwillige huiswerkbladen; het apparte bibl. lokaal met de stencil machine; de wekelijkse uitstapjes (musea in de Randstad of bijv naar Heusden of fietsen); de boekjes (voornamenboek en plaatsnamenboek) en het klompje met zout dat we kregen bij Sinterklaas(?); alleen met jongens in de klas; Mr van Rie die op zijn vingers floot als het speelkwartier was afgelopen; de rivier de Lei (achter de school) die elke dag een ander kleur had door de lozingen van de leerfabrieken; op kamp in Arcen met dan om 4 uur op om naar het wild te gaan kijken... (nog meer herinneringen? email ze maar eens: jhaagh, appestaartje, xs four all, puntje, in nederland [het letterlijke adres word er uitgefilterd, vandaar...])

  Pius X, 1963