Jan de Rijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan de Rijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan de Rijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn gegevens zijn :lichting 62-6 op gekomen in Nijmegen en daarna naar de LETS namen komen er zo niet meer bij mij op,alleen Gerard van Dalen maar deze volgede een opleiding bij de brandweer waar zijn vader volgens mij ook bij zat.

  mijn gegevens zijn :lichting 62-6 op gekomen in Nijmegen en daarna naar de LETS namen komen er zo niet meer bij mij op,alleen Gerard van Dalen maar deze volgede een opleiding bij de brandweer waar zijn vader volgens mij ook bij zat

  De Luchtmacht Electronische..., 1962

  Ik weet nog 'n paar namen zoals meester Sniet??? en voor zang hadden we dacht ik Ton Ezendam deze was ook dirigent aan de st.

  Ik weet nog 'n paar namen zoals meester Sniet??? en voor zang hadden we dacht ik Ton Ezendam deze was ook dirigent aan de st.Walburgiskerk en wat te denken van Deken van Rossum

  petrus canisius school, 1948