Ontdek PLUS

jan de Haan

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan de Haan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan de Haan heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kortstondige rechtenstudie, zat meer bij psychologie, sociologie en filosofie.

  kortstondige rechtenstudie, zat meer bij psychologie, sociologie en filosofie. Het was daarna dienst of Pedagogische Academie.

  Rijksuniversiteit Groningen, 1971

  Ik kwam in de tweede klas vanuit Donkerbroek op deze school.

  Ik kwam in de tweede klas vanuit Donkerbroek op deze school. Eerst in een oud gebouw aan de vaart. Meester Kronemeier was hoofd der school, hijspeelde altijd "De dorre vlakte der woestijnen" op zijn viool. Ik herinner me o.a Hieke de Haan en Piet Staal en Paulus? Akkerman en vele anderen. In klas 6 ben ik opnieuw verhuisd ( naar Duurswoude, nu Wijnjewoude ).

  De Paadwizer, 1961

  Kleuterschool was er nog niet bij ( neutraal was niet "bijzonder"genoeg).

  Kleuterschool was er nog niet bij ( neutraal was niet "bijzonder"genoeg). In klas 2 ( mei )ben ik verhuisd en naar een school in Waskemeer vertrokken. Ik herinner me juf Rentjema? en ook goed Pieter Brimksma en Peter Verstege. Auke Klooster deed unieke dingen met de inktpot.

  De Peggebult, 1959