Ontdek PLUS

Jacqueline Gerretsen-Boon

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Gerretsen-Boon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Gerretsen-Boon heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de receptioniste opleiding gevolgd.

  Ik heb de receptioniste opleiding gevolgd. Als leraren kan ik mij herinneren het echtpaar Haaksma (omgangsvormen en Duits). Het blind typen dat ik daar geleerd is me de rest van mijn leven goed van pas gekomen. Werk al jaren op een advocatenkantoor in Amsterdam. Als namen van onze klas kan ik mij o.a. herinneren Ellen Herten en Tineke Huygens.

  Schoevers opleidingen, 1968

  Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb goede herinneringen aan deze school. Als leraren kan ik mij herinneren dhr Vogel (frans), dhr Polderman (engels), dhr Wensink (hoofd), juffrouw de Wit (Nederlands). Oude klasgenoten waren Rosemarie Evers, Carolien Erkelens.

  Prof. Van der Leeuwschool, 1962

  Het was voor mij zeker niet een favoriete school.

  Het was voor mij zeker niet een favoriete school. Ik kan mij herinneren dat de klassen overvol waren. Als leraar kan ik mij de heer Wildschut herinneren en als hoofdonderwijzer de heer Van Muijlwijk.

  Jan Ligthartschool, 1957