Jacolien van Soeren

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacolien van Soeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacolien van Soeren heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Of zoals het in mijn tijd nog heette Het Westerhonk.

  Of zoals het in mijn tijd nog heette Het Westerhonk. Hier deed ik niet mijn opleiding maar wel mijn ervaring als gediplomeerde op. Eerst als sub hoofd op lichtschip 17 en 18 en later weer gewoon als gediplomeerde op de Semafoor en de Zeeleeuw. Wat me het meest is bij gebleven zijn de dagelijkse wandelingen.Dat zit er tegenwoordig niet meer in. De start van de buitenhuizen heb ik ook nog meegemaakt

  Zetterij, 1981

  Ik was toen al Z verpleegkundige en heb een jaar als gediplomeerde op uitzicht D gewerkt.

  Ik was toen al Z verpleegkundige en heb een jaar als gediplomeerde op uitzicht D gewerkt

  psychiatrisch ziekenhuis Bl..., 1980

  Ja Ja die goeie ouwe tijd alweer 30 jaar geleden dat ik een heel"leven" achter me liet en verder ging in m'n eentje maar wel weer terug naar de stad waar ik geboren en getogen was.

  Ja Ja die goeie ouwe tijd alweer 30 jaar geleden dat ik een heel"leven" achter me liet en verder ging in m'n eentje maar wel weer terug naar de stad waar ik geboren en getogen was. Daar ben ik inmiddels ook al weer 23 jaar weg en nu haal ik hier hoofdzakelijk met "clienten"herinneringen op aan die goeie ouwe tijd toen een client nog bewoners heette en er 1 keer per maand vergadert werd met wie er was ipv 4 keer of meer met het hele team en toen er nog gewoon overgedragen werd ipv van gemailed. ben ik nu oudbollig of wat?

  Z-Opleiding Sterrenberg (he..., 1976