Ontdek PLUS

Jacintha L. Menig

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacintha L. Menig en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacintha L. Menig heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onwijs leuke tijd gehad.

  Onwijs leuke tijd gehad. Het was pittig maar ik heb erg genoten en heel veel gehad aan de goeie lessen van o.a. Noes Fiolet, Harriët, Hanna, Saskia Gardien, Melvin (R.I.P.), je was top, Juf Chris, Yvonne en natuurlijk Lucia zelf. De afwisselende gewaardeerde stages waren erg leuk, gezellig en we hadden heel veel lol. Ik zat in de klas met Babette, Candy, Monique E., Barbara en Alexander.

  Hogeschool Dansacademie Luc..., 1988

  Een hele leuke basisschool periode.

  Een hele leuke basisschool periode. Samen met Gabriëlle (Gaby), Sylvia, Mei Yin, Germaine, Natascha, Jamilla een gezellige tijd gehad. Het lijkt me erg leuk Mei Yin, Germaine en Natascha weer te zien of spreken. Mocht iemand dit lezen en weet hoe, wat, waar ik contact met ze kan leggen dan hoor ik het graag. Met Gaby en Sylvia heb ik via hyves contact.

  Sint Antoniusschool, 1978