Ontdek PLUS

Jaap Mereboer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Mereboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaap Mereboer heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben begonnen met meester Fijnheer, net van de kweek en nu inmiddels een autoriteit op het gebied van de historie van Wieringen.

  Ben begonnen met meester Fijnheer, net van de kweek en nu inmiddels een autoriteit op het gebied van de historie van Wieringen. 4 heerlijke jaren beleefd naast de kerk. goed herinnering aan de kerstfeesten in diezelfde kerk. Op de fiets van de Hollebalg naar deze school was toch een niet mis te verstaan stukje waar heden ten dage absoluut niet meer over nagedacht zou worden.

  openbare lagere school West..., 1954

  Waanzinnige school.

  Waanzinnige school. Ik heb de verhuizing en opening van de school nog meegemaakt. We zaten eerst verdeeld door heel Krommenie. Uiteraard waren de creatieve lessen van IJsenbaard een belevenis van jewelste en ook de lessen van de leraar smeden Adrie van 't Hof.Ik kan me ook nog goed leraar Sap van metaalgroep herinneren die een naar de maatstaven van nu geweldige auto had, nl. een FIAT tupolino. De latst gehouden reunie in Wormerveer was een doorslaand succes, temeer daar er van de overgebleven 21 jongens er 17 waren inclusief de leraren Theo sap(80), Henk van Son en Arie van der Hof.

  Centraal technische school, 1961