Ontdek PLUS

J. Oelen

Kent 111 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van J. Oelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  J. Oelen heeft 4 klassenfoto's en kent 111 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste school als leerkracht.

  Mijn eerste school als leerkracht. Hoofd was Ter Velde, collega's o.a. Jan Tabak, Riet Smidt, Jenny Grootkarzijn, later Teun Dekker. Heb heel goede herinneringen aan de school, aan de kinderen, aan de collega's. Overblijven tussen de middag , een compleet bankstel bouwen in de hal, voetballen bij de plaatselijke voetbalclub, sportdagen organiseren. Leuk ! Ben later naar Zuidwolde (Dr)gegaan.

  school met de bijbel, 1967

  Hier begonnen als hoofd van de school.

  Hier begonnen als hoofd van de school. Schitterende tijd gehad met o.a. juf Kloet, juf Riet van Assen en juf Marjan Vredeveld. Koninginnedagen in Schelle met gigantische verkleedpartijen van de ouders, de klusjeskar ( een oude bakfiets waarmee we op pad gingen voor het goede doel), 1 aprilgrappen over schaatsen in Deventer met 's morgens vroeg om 4 uur een paar ouders die ook mee wilden, schoolreisjes in personenauto's, schaatsen op de uiterwaarden en in het Engelse werk. Erik Fidder en z'n zus, meisjes Ruitenberg, Rob Brommer, Dick Kluiver en z'n zussen, families Sluiter, Jan Ruitenberg, Marieke Koerts, Hans van Olst, ... van de Pol, een paar jongens uit Holtenbroek enz. enz.

  C.V.O.-school Schelle, 1974

  Gestart in de 3e klas in de voormalige jeugdherberg.

  Gestart in de 3e klas in de voormalige jeugdherberg. Houten keet, waar regelmatig wat stuk ging. Godsdienst van Helder in een of ander wijkgebouwtje, Nederlands in een kerkzaaltje vlakbij een kroeg met prima biljart. Directie Mulder en Van Duuren, muziek van Van Meurs ? Excursies naar orgels in Groningen. Met onze jaargroep nog jaarlijks een reünie.

  Hervormde Kweekschool Assen, 1962