Ontdek PLUS

Ivo Verburgh

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivo Verburgh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ivo Verburgh heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een erg gave tijd gehad hier.

  Ik heb een erg gave tijd gehad hier. Lekker klein schooltje. De jaren dat ik les had van juffrouw Yvonne waren geweldig. Ze kwam altijd op de motor en ze had een vriendin juffrouw Els die er wel eens was. Supergezellig en leuke dingen meegedaan. Musicals waren leuk omdat je dat gewoon met de hele school deed. Pannenkoeken eten bij juffrouw Yvonne thuis :D Ik moest jammer genoeg weg omdat ik bij mijn vader ging wonen :(

  De Wilgenbrink, 1990

  Ach, we hadden gewoon een mooie tijd gehad.

  Ach, we hadden gewoon een mooie tijd gehad. Hele gezellige groep. Slimme mensen, aardige docenten. Maffe dingen doen, leuke projecten. Jah, ik had het wel naar mijn zin!

  Noordelijke Hogeschool Leeu..., 2001

  Vooral de laatste jaren waren wel leuk.

  Vooral de laatste jaren waren wel leuk. Ik was blijven zitten in 4 Havo. Maar ik ken nog wel veel mensen van toen. Is nog niet zo'n tijd terug :D Favo les: Meneer Schoone dit liever Informatica dan Wiskunde B1,2 gaf en meneer Kiers die erg gedreven was in de Natuurkunde.

  Rijksscholengemeenschap Jan..., 1995