Ontdek PLUS

irma moes

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irma moes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irma moes heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel kort op deze school gezeten om daarna naar Lelystad te verhuizen.

  Heel kort op deze school gezeten om daarna naar Lelystad te verhuizen. Weet nog dat we telkens naar noodlokalen moesten fietsen vlak bij het Lukas Ziekenhuis dat was zeker in de winter niet leuk.

  Het Hervormd Lyceum West, 1972

  Op deze school ging ik als Irma Bosman door het leven, dat vond de mevrouw van de administratie makkelijker voor m'n moeder .

  Op deze school ging ik als Irma Bosman door het leven, dat vond de mevrouw van de administratie makkelijker voor m'n moeder .....vind het nog steeds een vreemde aktie. Had het op deze school ook helemaal niet naar mijn zin en vond het leven veel te leuk om op school te zijn. Gevolg was dat ik het na bijna 3 jaar voor gezien hield en mijn school carriere in Dronten ging voorzetten. Ik was op de SGL ook niet meer echt welkom ..... en ik was niet de enige, we "vertrokken" dat jaar met een groep van wel 15 of 20 man naar Dronten.

  Scholengemeenschap Lelystad..., 1973

  Ben op deze school een tijdje door het leven gegaan als Irma Bosman, maar die achternaam was van m'n moeder.

  Ben op deze school een tijdje door het leven gegaan als Irma Bosman, maar die achternaam was van m'n moeder. Had het hier meer naar m'n zin dan op de SGL in Lelystad, maar kan me verder eigenlijk niet zo veel meer herinneren van deze periode ... jammer.

  Scholengemeenschap Dronten, 1975