Ontdek PLUS

Ingrid Vedder van Duren

Kent 7 personen

Weduwe
Woont in Deventer

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Vedder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Vedder heeft 12 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer precies wanneer ik op deze school zat, het was nl.

  Ik weet niet meer precies wanneer ik op deze school zat, het was nl. de kleuterschool. Ik weet nog dat ik in de klas zat met o.a: Monique Kelder, Peter Peet, Suzanne Kartutu, Albert ??, Frank Voortman, Louise Kloezeman, Esther Felix, Willie ?? en Marie ?? (waren 2 nichtjes), Andries van Essen, Jacquelien ??, Evelien ??, Angelique ??, Carlo Dengerink. In de ene klas had ik Juf v. Straten?? en het jaar erop Juf Schenk of Schekman?? Ik weet nog dat we "les" hadden in de Venenschool omdat er teveel leerlingen dat jaar waren. Ik herinner me dat ik vaak met Albert, Frank of Andries op de gang stond en dat we een keer zijn weggelopen naar huis.

  Prinses Ireneschool, 1971

  Ik volgde via ECABO een cursus Secretarieel Administratief Medewerker (SAM).

  Ik volgde via ECABO een cursus Secretarieel Administratief Medewerker (SAM). Dat is 2 dagen naar school en 3 dagen stage-lopen in een bedrijf, ik heb samen met Karin, Mariska en Mirjam stage gelopen bij Computer 2000. Daar heb ik een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad. Ik herinner me dat ik in een klas met 13 leerlingen zat, 1 jongen (arme Jeroen v. Haaren) en de rest meiden. Ik heb er een leuk jaar gehad. Nu nog heb ik contact met één van de meiden (Mariska Hofman-Rensen) Ik weet nog dat we (de klas)met Herman Denekamp (Duits) voor de kerstdagen naar de kerstmarkt in Münster gingen. Dat was ontzettend leuk. Ellen Pikkerij, Karin Meurs, Cindy v. Schaik en ik waren natuurlijk de groep kwijt geraakt en dwaalden lekker op ons eigen houtje door Münster. Het is allemaal goed gekomen en wij zijn uiteindelijk ook nog geslaagd voor de opleiding (wonder!!)

  Computerij Opleidingen / As..., 1992

  Ik herinner me best veel van die tijd, Veenenbos, (geschiedenis) waarbij je enorm veel moest schrijven (heb nog een lamme arm) en hij had teckels, pff al die verhalen over die beesten.

  Ik herinner me best veel van die tijd, Veenenbos, (geschiedenis) waarbij je enorm veel moest schrijven (heb nog een lamme arm) en hij had teckels, pff al die verhalen over die beesten. Verder herinner ik me Stoelhorst, dikke en dunne Jansen, Somsen, Aalpoel, Groothengel, Moltman v.d. Geldt die gaf tekenles. Nijland, Luichies, de Jong en ik kan nog wel ff doorgaan...

  LEAO, 1979