Ontdek PLUS

Ingrid Prinzhorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Prinzhorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Prinzhorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me nog herinneren dat we een hoofdjuf hadden die we juffrouw zenuwelijer noemde.

  Ik kan me nog herinneren dat we een hoofdjuf hadden die we juffrouw zenuwelijer noemde. Hoe haar echte naam is weet ik niet meer. Verder kan ik me nog juffrouw Beukenkamp herinneren. Zij is later getrouwd en heet nu Vermeulen en geeft les op de Immanuelschool in Slotermeer. Daar heeft zij les gegeven aan mijn oudste dochter. Leuk he?! Ze herkende mij nog en dat na 20 jaar!!! Van het afscheidsfeest heb ik nog foto's, maar helaas geen scanner. Meer weet ik niet.

  de Gelaarsde Kat, 1971

  Niet zo heel veel herinnering aan deze school.

  Niet zo heel veel herinnering aan deze school. Ik heb er de eenjarige secretaresse opleiding gevolgd. Ik moest 's avonds de stenolessen volgen, want die werden overdag niet gegeven vanwege te weinig animo. Wel staat me het weekend nog bij in Renesse (zeeland) waar we een hoop lol gemaakt hebben.

  Knorringa avondscholengemee..., 1986

  Schoolmusical Anatevka.

  Schoolmusical Anatevka. Wat een gigantische happening was dat. Ik deed zelf mee en was de "dochter" van Juf Smitskamp (frans) Wat een bitch was dat in de les. Wat me ook is bijgebleven is het overlijden van Meneer Elferink, conrector van de brugpiepers en onze geschiedenis leraar. Wat kon die man goed vertellen. Geschiedenis is daarna nooit geworden zoals hij het gaf. Vooral meester "Spook" (ik weet z'n echte naam niet meer hihihi). Ik heb al wel een aantal bekende namen in deze schoolbank gezien. Onder andere die van Caroline en Marcel.

  Christelijke scholengemeens..., 1979