Ontdek PLUS

Ingrid Noorlander

Kent 0 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Noorlander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Noorlander heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden een leuke goud en zilverploeg.

  We hadden een leuke goud en zilverploeg. Enkele namen Ruud de Zwart, Werner Groos, Adrie (meisje woonde op de Zuiderparklaan) Henk(ie) Roos en nog vele anderen. Op zondagavond lekker fanatiek dansen, veel plezier tijdens de lessen en af en toe helpen. Beginnend wedstrijddansen. Wie heeft er nu nog zin om te dansen? Kleine George van Rijswijk ( toen 15) met 2 grotere zussen. Wim Lier was nog met Mary Lier en in hun topdansjaren. Reactie graag, mail naar Ingrid Heetveld , email-tulipano@live.nl

  Dansschool Wim Lier, 1959

  School met de groene gordijntjes, aan de overkant de Thymstra HBS, spannend veel jongens, Mw Brandenburg op dehoge lesstoel met inkijk op een knielange onderbroek, van Riemsdijk met een mottig bontje en een grote pukkel/wrat op haar voorhoofd.

  School met de groene gordijntjes, aan de overkant de Thymstra HBS, spannend veel jongens, Mw Brandenburg op dehoge lesstoel met inkijk op een knielange onderbroek, van Riemsdijk met een mottig bontje en een grote pukkel/wrat op haar voorhoofd. De kooklessen en de stank die weleens uit dat lokaal kwam, De eerste kennismaking met het "leven" de de leraressen Barnhoorn handelsrekenen en haar vriendin de wiskundelerares, nu is me naam even ontschoten. Mw Sondorp met haar prachtige Engels, mw Amiabel kon geen orde houden maar wat een pracht mens en zo wijs, ik heb daar in de eerste 3 klassen gezeten en ben toen naar de overkant ja de Thymstra HBS gegaan. Mijn beste vriendin was Anita Graswinckel, nu geemigreerd naar Amerika, Mw Bemelmans gym, Nanny de Vries, die couture van Dick Holthaus droeg, in de 2e mw Kraak, ik geloof uit Zeeland die Engels ging geven- een enorm verschil met mw Sondorp -de uitspraak er van!. De lerares Duits mw Vos waar iedereen voor sidderde en je de lessen dan ook altijd goed leerde. Gaf later ook geschiedenis en als ze in een goede bui was dan hing de klas aan haar lippen zo boeiend kon het zijn. Het was de tijd dat je een mandje met deksel als schooltas had en later zo´n legerpukkel. Een lerares muziek die als het mooi weer was in de pauze met haar voeten uit het raam bungelde. Een lerares Nederlands die iedereen Engeltje noemde maar dan ook flink te keer kon gaan. Mw Zwart gaf Frans en biologie en had altijd een rok aan die tot onder haar borsten was opgetrokken. Mak up mocht niet en als je al schoentjes met hakjes had-queenies -mest onder de hak een rijksdaalder passen. Penny loafers met munt waren in en ja ook nog witte sokjes. We keken enorm op naar de leerlingen uit de hoogste klassen.Het maken van de schoolkrant erg leuk bij mw Amiabel thuis. Interview voor deze krant destijds bij Irma la Douce met Donald Jones ontzettend leuke man en de hartenbrekervan toen Maxim Hamel die een vervelende kwal bleek te zijn. Ik zou het leuk vinden om meer reacties te lezen uit die tijd. Mijn naam is Ingrid Heetveld

  Johanna Westermanschool, 1959

  Mw.

  Mw. Bakker, hr. Roelands, hr Oppentocht (toen jong leraartje verliefd op een juffrouw) Dolores Leidelmeijer, Els de Lang, Herbert Putten, Ernest Wijnants, Annelies in tVeld, Tim Tepas mijn plaaggeest, handwerkjuf mw Krabbendam, ik ben op zoek naar oude klassefotos uit die jaren.

  Galvani-School, 1953