Ingeborg Peters

Kent 8 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingeborg Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingeborg Peters heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke school !!!!!! Natuurlijk juffrouw Spiecker en Laura van Haaften van frans vertaalde mijn liefdesbrieven van mijn vakantievriendje.

  Erg leuke school !!!!!! Natuurlijk juffrouw Spiecker en Laura van Haaften van frans vertaalde mijn liefdesbrieven van mijn vakantievriendje. Echt een fijne tijd gehad.

  Oranje Nassau Mavo, 1984

  Ik ben na een jaar gestopt met de opleiding, omdat ik was bevallen van een prachtige dochter.

  Ik ben na een jaar gestopt met de opleiding, omdat ik was bevallen van een prachtige dochter. Ik heb bij Marjanne Duursma in de klas gezeten, met Paul?, Marcel Miedema, Roelanda, Yvonne Lieverse enz. Leuke tijd gehad en een hoop lol getrapt.(tot ergernis van sommigen)

  Zorgcollege, 1991

  Meester Pim was mijn favoriet, we gingen altijd naar zijn verjaardag thuis.

  Meester Pim was mijn favoriet, we gingen altijd naar zijn verjaardag thuis. En natuurlijk op kamp naar Amerongen. De "Bonte Avond" en het spookverhaal van Roald Dahl. Een oud klasgenootje van klas 1 of 2 is nu een zeer goede vriendin van me en ik ben in 2003 ceremoniemeester op haar bruiloft.

  4e DaCosta school, 1976