Inge van Popering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge van Popering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge van Popering heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel veel leuke herinneringen aan de enorme keet die we trapten.

  Heel veel leuke herinneringen aan de enorme keet die we trapten. Helaas niet echt veel nuttigs opgestoken in die jaren. Leuke leraren waren Bergeijk, Rookhuizen en Brinkman, die toen al bijn gepensioneerd was, en geweldige verhalen kon vertellen! (geschiedenis) Veel gelachen bij v.d. Werf, t'Hart, de Korte, de Weger (boekhouden en bedrijfskunde, wat een ellende!) en natuurlijk Mw. de Waard, van de rendez-vous met de berggids in het berghutje, resultaat: een zoon! In de 2e kregen we wiskunde van Weeda. Een piepjong leraar, het was z'n 1e lesjaar, tevens laatste, althans op deze school. Hij kon absoluut geen orde houden, en ging dat stotteren en bloosde bij het minste geringste. Wat hebben we hem gepest! Gym van Glaubitz, vele meiden waren smoor op die man (ik niet) zoals b.v. Carolien t'Hart, uit de andere 2e klas. Directeur Egas was natuurlijk een verhaal apart. Ik heb die man zelden nuchter gezien. Was overigens wel handig hoor, hij trapte altijd in de door mij zorgvuldig vervalste absentiebriefjes. Kon zodoende veel spijbelen. (biljarten in de Goudsbloem) Klasgenoten waren o.a. Els Reijngoudt, Frida Witteveen, Linda Friedrich, Henk Zijlmans, Ruud Jansen, Maurice v.d. Geest enz. In de 1e zaten toen ook Margaret Foppen en Ingrid Poot, met wie ik bevriend was. In de 3e, waar ik helaas geen foto van heb, zaten toen ook Henri Vogel en Patrick...(weet niet meer) zij kwamen uit Vlaardingen als ik me niet vergis. Achteraf hebben we echt een leuke tijd gehad daar, alhoewel we ook vaak stevig baalden van dat strenge regime.

  Rehoboth Mavo, 1976

  Helaas kan ik me niet echt veel meer herinneren uit de laagste klassen.

  Helaas kan ik me niet echt veel meer herinneren uit de laagste klassen. Wel meester Boerlage, ruige baard en bril, meester Grandia, en in de 6e klas meester den Ouden. Van de 6e klas weet ik nog het meest. We zaten met slechts 10 kinderen in deze klas. De jongens: Roelof Bisschop, Herbert van Gerven, Guus Soltvedt, Aad de Wolf en Jan Knol. Meisjes: Joke Maarleveld, Pauline Meijer, Kitty Wendrich, Jenny Soldvedt en ik. Wat ik nog goed weet, we kregen handwerkles (jongens handarbeid) van een zekere juffrouw de Winter. Wat hadden we de pest aan haar zeg! In plaats van leuke creatieve dingen, liet ze ons een babysokje en een babybroekje breien! Ik geloof dat ik over dat sokje 3/4 schooljaar heb gedaan. Op een gegeven moment is mijn moeder haar beklag gaan doen bij meester den Ouden, waarna prompt juf de Winter van school verdween, en er een jonge meid kwam lesgeven. Helaas was ik nog niet van juffrouw de Winter af. Later op de mavo kreeg ik haar weer, voor handarbeid. Ze mocht me niet echt, herkende me direct. Ik was ook nog bevriend met Susan Faber (?) Zat waarschijnlijk een klas hoger of lager. Ze woonde toen in een woonboot in de Westerkade, we gingen vaak vissen vanaf de boot. Mijn beste vriendin was Jenny, we woonden ook vlak bij elkaar, en speelden veel op de Maasboulevard. Helaas heb ik niet veel foto's, wie wel???

  dr. Kuijperschool, 1970