Inge van Rhenen

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge van Rhenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge van Rhenen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vond het niet zo heel erg leuk op school.

  Vond het niet zo heel erg leuk op school. Ben na 3 havo naar een andere school gegaan. Zie er wel wat bekende namen tussen staan en moet lachen om namen van leraren/leraressen die ik zie staan, dan begint er toch wel wat te dagen.

  Einstein Lyceum OSG, 1975

  Best wel veel herinneringen, ook aan klasgenootjes uit die tijd.

  Best wel veel herinneringen, ook aan klasgenootjes uit die tijd. Mijn lagere schooltijd is beter blijven hangen dan de schooljaren daarna.

  Giuseppe Verdischool, 1969

  Ik vond het heel vervelend in een klas met alleen maar meiden en was blij dat er in andere klassen heel veel jongens zaten, waar mijn vriendinnen en ik het goed mee konden vinden.

  Ik vond het heel vervelend in een klas met alleen maar meiden en was blij dat er in andere klassen heel veel jongens zaten, waar mijn vriendinnen en ik het goed mee konden vinden. Goede herinneringen heb ik aan de werkweek en de schoolfeesten.

  MEAO De Lijnbaan, 1979