Ontdek PLUS

Inge Kooi

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Kooi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge Kooi heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Zwart, die heel goed viool kon spelen en wel een beetje op een varkentje leek, maar heel lief.

  Juf Zwart, die heel goed viool kon spelen en wel een beetje op een varkentje leek, maar heel lief. En die vreselijke blokkendozen met kubusjes. Als je moest opruimen dan moest er geen enkel kubusje weg zijn, anders zwaaide er wat. Op 'schoolreisje' naar het grote gebouw verderop in het Stadspark. Was wel heel spannend: brood mee enzo. En inderdaad de korte route door het Stadspark naar huis in Laanhuizen. Een keer kwam ik een vieze enge man tegen die mij een broodje aanbod precies in de bocht van het paadje met de bosjes: ik heb nog nooit zo hard gelopen.

  kleuterschool De Meidoorn, 1963

  wiskunde/Nederlands.

  wiskunde/Nederlands

  Ubbo Emmius NLO, 1979

  Juf Bekker, Senechal, Meek.

  Juf Bekker, Senechal, Meek. Bij juf Bekker achterop de brommer, toen nog zonder helm. Bij meneer Meek damwedstrijden. Te veel kletsen: voor straf in de voorraadkast. Was niet erg, want er was voldoende te lezen. Enkele namen: Wim Speelman, Nico Gazendam, Marcel Rozema, Renee Sikkens, Karin Zandvoort, Carrie ?, Hetty Kruidhof, Gea van Huis, Paola Toisuta, Onno Glastra, Herza Bos, Albert Olthof,

  Birnieschool, 1968