Ontdek PLUS

Inge Hak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Hak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge Hak heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding: Adviseur Microcomputergebruik.

  Opleiding: Adviseur Microcomputergebruik. En (zoals volgens mij de meesten) uiteindelijk een totáál andere richting opgegaan, hahaha... Maar wél een vreeeeselijk leuke tijd gehad daar, zou het direct wéér overdoen!! Een klas vol volwassen "pubers"... Ik heb dat jaar zo mogelijk nog meer lol gehad (en de beest uitgehangen) dan op de middelbare school.

  Lena de Graafschool(vrouwen..., 1989

  Toen ik op deze kleuterschool zat, was dit niet in het gebouw aan de Van der Wijckstraat, maar in de Van Heutszstraat.

  Toen ik op deze kleuterschool zat, was dit niet in het gebouw aan de Van der Wijckstraat, maar in de Van Heutszstraat. We gingen af en toe wel naar de Van der Wijckstraat buitenspelen. Als we dan langs de groenteboer liepen (netjes hand-aan-hand), kon ik het niet laten kruisbessen te pikken, die buitenstonden. In mijn herinnering was het gebouw aan de Van der Wijckstraat toen een bouwval: ingegooide ramen, kapot geslagen w.c.'s... We hadden de liefste kleuterjuf van de wereld: Juf Pe(e)ters. Met René Oudshoorn haalde ik graag kattekwaad uit; ik herinner me dat ik minstens twee keer straf(werk) kreeg: één keer kreeg ik voor straf wc-rollen om mijn ellenbogen en één keer "echt" strafwérk: een velletje vol "schrijven" met kruisjes.

  Johannes Postschool, 1962

  Klas 1 en 2 - Mw.

  Klas 1 en 2 - Mw. van Ravensteijn; Klas 3 - Mw. Fischer; Klas 4 - Mw. Verhagen; Klas 5 en 6 - Mw. Docter. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] ZIE "Van Heutszschool" (met SZS :P )

  Van Heutszschool, 1964