Ontdek PLUS

Inge haagsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge haagsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge haagsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een leuke ontdekking dat de inserviceopleiding A van de Tjongerschans ook op schoolbank staat.

  Wat een leuke ontdekking dat de inserviceopleiding A van de Tjongerschans ook op schoolbank staat. Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen, toendertijd deed ik veel aan fotografie. Het is een belangrijke vormende periode in mijn leven geweest,die grote verantwoordelijkheid als leerlingverpleegkundige, de nachtdiensten, de ongelofelijke lol maar ook veel spanning. jee, wat heb ik daar veel geleerd. Medestudenten waren Liesbeth, Peter,Ietje, Nienke, Sip, Lutina, Joke, Jeannet, Riny, Hendrika, alie, ronald, Joyce, Hannie. In 1981 hebben we voor examengroep van '77 een prachtige musical in elkaar geflanst. Ik reisde altijd op en neer met de trein Lwd-Heerenveen, soms met zwetskous Theo en ook wel in de auto met Cor de Rover.Ik ging met Cor wel zwemmen zomers na de nachtdienst. Liesbeth en Sip ben ik beroepshalve nog wel tegengekomen, met Ietje zou ik graag even willen bijkletsen. Werkt ze nog als operatieassistente?

  Interne Opleiding tot Verpl..., 1978

  ik heette Ingrid ipv Inge nu.

  ik heette Ingrid ipv Inge nu. klasgenoten: Jan , Alex, Bernhard, Louis , Cees, Alida Batema , Rienkje, Karin Visser ,Karin Vos, Sietske Nijboer, Stella,Geeske, Greetje, Letta van der Zee, Brigit Tinholt, Mathijs de Vries ,Nellie Eygenhuysen. Kan iemand ook schoolfoto's plaatsen waar ik ook op sta? Ik heb alleen een kiekje toen juf Kalsbeek jarig was en waar de helft maar op staat. Het was een fijne school,we hadden veel klubjes die we zelf organiseerden.En een heel groot schoolplein waar we knikkerden, slingertje tik , meiden(en jongens?) pakkertje. Op de beide hoeken naast de school kon je snoep kopen voor 1 of 5 cent. (Wetterauw?) die heeft ons een keer onder de toonbank verstopt toen een meester eraan kwam, want het mocht niet in de pauze.

  ferdinand bol, 1966

  Ik vond de MAVO eigenlijk een vreselijke school.

  Ik vond de MAVO eigenlijk een vreselijke school. De overgang van de basischool naar de brugklas was voor mij veel te groot. Ik kon eerst ook geen aansluiting vinden. Na de eerste klas veranderde dat. Ik leerde Jettie de Vries kennen, die kwam van de HAVO. jettie kwam van buiten. Uit Weidum en ik leerde nog meer meiskes van de dorpen daar in de buurt kennen. Eindelijk leuk contact en ik kwam lekkerder in mijn vel. Van de leraren ken ik veel bijnamen. Neusje, de handwerklerares, Moeke Wiersma van frans, die me telkens op mijn donder gaf in de eerste omdat ik haar juf bleef noemen ipv mevrouw. Blokhoofd natuurlijk van Biologie. Goofie van Duits. Wilkes van handel, Nijboer van Engels. En Bontius natuurlijk ,,wat kon die man prachtig geschiedenisles geven .

  mavo nylan, 1972