Ontdek PLUS

ineke van Roosendaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke van Roosendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke van Roosendaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad met veel vrienden/vriendinnen.

  Leuke tijd gehad met veel vrienden/vriendinnen.Ik zie nog regelmatig mensen uit mijn klas.Dit komt ook doordat ik nog steeds werkzaam ben in Overschie.Een vriendin heb ik er nog van overgehouden.Ja en dan de leraren!!Meneer Back voor Frans:Heel streng en met een oorlogstrauma.Hij riep ook regelmatig dat er iemand verdacht was.Maar als wij het goed aanpakten dan ging meneer vertellen over de oorlog en was hij het lesgeven vergeten.Een paar jonge leraren die reglmatig naar de meisjes keken!!Een leraar dhr Cordia die plotseling overleden was wat erge indruk op ons maakte.

  Elout mavo, 1961

  Ik heb maar 1jaar op deze school gezeten maar met veel plezier.

  Ik heb maar 1jaar op deze school gezeten maar met veel plezier.Het was een heel andere school als waar ik vandaan kwam.Elke vrijdagmiddag werd er voorgelezen uit een heel spannend kinderoorlogsboek waar ik de naam van vergeten ben.Met een vriendin uit deze periode ben ik nog steeds vriendin.Wij zijn samen naar de MULO Eloutschool in Overschie gegaan.

  Ds. v/d Boomschool (nu: v/d..., 1960

  Ik zat in de vormingsklas.

  Ik zat in de vormingsklas.Dat was een 1jarige opleiding voor meisjes van de MULO/HBS om ze een beetje huishoudelijke vaardigheden bij te brengen.Het was een erg leuke opleiding waar ik veel van opgestoken heb.Er werden musea bezocht en er werd aan fijne keuken gedaan.Het eten wat gekookt werd ging in grote tonnen naar het internaat wat toen in deze school gevestigd was.Je moet er niet aan denken wat die arme kinderen te eten kregen!!

  Basisschool Graaf Floris, 1965