Ontdek PLUS

Ineke van der Kleij

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke van der Kleij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke van der Kleij heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me alleen juffrouw Pets nog.

  Ik herinner me alleen juffrouw Pets nog.

  kleuterschool Doornroosje, 1966

  Namen die ik me nog herinner zijn: José van Zijp (toen mijn beste vriendin), Saskia van Zanen (af en toe nog contact mee), Hennie Bik, Laura Hoet, Astrid Pullen, Ronny Kooren? ( had hele mooie ogen), Larry Willems, Charles Matla, Haydie Vreedzaam,Wilma Me

  Namen die ik me nog herinner zijn: José van Zijp (toen mijn beste vriendin), Saskia van Zanen (af en toe nog contact mee), Hennie Bik, Laura Hoet, Astrid Pullen, Ronny Kooren? ( had hele mooie ogen), Larry Willems, Charles Matla, Haydie Vreedzaam,Wilma Meulenberg,Conny Riem, Jerry Cost (de knappe kop van de klas?),Tonia Rog Ik vind het wel jammer dat ik geen één klassenfoto van deze school meer heb.

  Prinses Marijkeschool Monte..., 1968