Ontdek PLUS

Ineke van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een gezellige tijd met de meiden in de klas maar opleiding zelf vond ik achteraf, vreselijk.

  Was een gezellige tijd met de meiden in de klas maar opleiding zelf vond ik achteraf, vreselijk. Heb er ook maar heel kort wat mee gedaan. Ik herken Truus Huisman, en bij haar zag ik namen als Roeli Bos en Cora Gibcus, heel herkenbaar, ik zal nog een paar noemen, Patricia Vernimmen, Ria Schilder, Marga Schuur, Clara, Riet Brouwers, Elize Durenkamp en de meisjes uit Loppersum, Anneke, Frouwina en Henny en zo zijn er nog veel meer. Een aantal heb ik nog wel eens weergezien en ik heb nog kontakt met een aantal. Elkaar weerzien lijkt me super! Heb nog vele foto's van oa weekend vlieland, Parijs, Sinterklaasavonden enz.

  opleidingschool voor kleute..., 1976

  Kleuterschool bij zuster Andrea.

  Kleuterschool bij zuster Andrea. Eerste klas bij juffrouw Smolders, 2e bij jufrouw van Santen. Meneer Luers 4e, schat van een man. In de klas bij Marian van Mil, Carolien Flint, Hans Peter Cremer en nog veel meer. Zou erg graag al deze mensen eens weer willen zien.

  st jozefschool, 1963

  Erg leuke herinneringen aan deze school.

  Erg leuke herinneringen aan deze school.

  St. Willibrordus (M)ULO, 1971