Ontdek PLUS

Ineke Barkey

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Barkey en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Barkey heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mevrouw Rovekamp met haar zangles, Rita Konze bij Fysica, met mislukte proeven, mijnheer Zwaan voor duits, mevr.

  Mevrouw Rovekamp met haar zangles, Rita Konze bij Fysica, met mislukte proeven, mijnheer Zwaan voor duits, mevr. van Dueren, en juf Hillebrand. wijlen mevr. Heijkoop en mijnheer Berendsen

  Maris Stella M.A.V.O., 1966

  Hele leuke tijd gehad op deze school.

  Hele leuke tijd gehad op deze school. Samen met Maureen, Rob en Martin op deze school gezeten. Ik ken nog de bezoekjes bij meester Emanuel in Haarlem, juf Belrose, mijnheer Crastel, mijnheer Zimberlin, juf Karhof en mevrouw van Duren en natuurlijk mijnheer Bos met zijn eeuwige sigaar. Zou het leuk vinden om mijn klasgenoten weer eens te ontmoeten, schrijf me onder mijn naam g onderliggend streepje barkey met het bekende teken en dan hete post enz. Ik zou het leuk vinden om wat van mijn klasgenoten te horen en eventueel een reunie te organiseren. Ik werk momenteel in het onderwijs ( basisschool in groep 8 ) in Amsterdam Zuid-Oost. Ik heb 2 dochters van 13 en 15 jaar. Beste vriendin is Joan van Bochove !! Wie zaten er bij mij? Edwin van Dungen, Danny Loth, Dorien van de Kruk, Lucia Vagevuur, Arina Stevens, Joyce Lagas, Doddie de la Haye, Lodie Muller, Charles Herreijegers en Charles Belderok, Wim Groven, Frans Jozen, leuk als ik van jullie wat zou horen.

  Lourdesschool, 1960

  Leuke muziek lessen van mijnheer Peerik, Joke van Loon, mevr.

  Leuke muziek lessen van mijnheer Peerik, Joke van Loon, mevr. van de Paverd, Hans Zwaan was directeur, en van de Kerkhoff pedagogiek leerkracht.

  K.L.O.S ( Opleidingschool v..., 1970