Ineke Makkink-Wiezer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Makkink-Wiezer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Makkink-Wiezer heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontspannen tijd op een heerlijke school

  Ik heb helaas maar een half jaar kunnen genieten van deze fijne school. Door verhuizing van De Meern naar Den Dolder kwam ik in de 6e klas bij Juffr. van Daalen terecht in klas 5/6. Wat een warm ontvangst. Van de zenuwen was ik de eerste dag weer naar huis gegaan. Even later stonden er een paar kinderen uit mijn klas voor de deur. Zij kwamen mij weer ophalen om naar school te gaan. De juf had ze naar mijn huis gestuurd om mij op te halen. Ik was meteen verkocht. Het was een heel moderne school, werken in je eigen tempo. Als je werk af was mocht je gaan voetballen of. i.d. We deden ook aan toneel (TV reclames nadoen). Dit was mijn derde lager school, maar wel de leukste. (Ineke Wiezer)

  J.F. Kennedyschool, 1971

  Mijn eerste handwerkjes gemaakt op deze school.

  Mijn eerste handwerkjes gemaakt op deze school. Een ketting gehaakt met kraaltjes er aan.

  Maria kleuterschool, 1964

  Dit was door verhuizing de 3e lagere school voor mij, maar wel de leukste en naar mijn idee z'n tijd ver vooruit.

  Dit was door verhuizing de 3e lagere school voor mij, maar wel de leukste en naar mijn idee z'n tijd ver vooruit. Ik werd direct opgenomen in de groep en Juffr. van Daalen was/is een heel leuk mens. Klasgenoten: Pieter van Haaren, Frank Seders, Sonja Berendse, Sylvia van de Ende, Ineke Kops, Coriene Oomens (met haar lange vlechten), Paul Zoethout

  J.F. Kennedyschool, 1971