Ontdek PLUS

Ineke Hebing

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Hebing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Hebing heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste 4 jaar juf Krelage en dat laatste 2 jaar meester Voogd.

  De eerste 4 jaar juf Krelage en dat laatste 2 jaar meester Voogd. Namen weet ik niet meer ja Molenijzer en juf Ran en bijbelles waar we heen gingen omdat we dan even uit de klas waren lekker gezellig. Ik weet niet of ze dit leest maar Juf Krelage zie ik dus hierbij staan en dat was dus onze juf de 1ste 4 jaar ik en mijn vriendin kletsten alleen maar met elkaar misschien herinnert ze zich ons nog Ineke en Anita. Ze woonde toen ze nog niet getrouwd was in een flat vlak bij de faustlaan. Ik hoop wat van haar te horen zou erg leuk zijn.

  Burgemeester Haspelsschool ..., 1966

  werkweek 1ste klas en Parijs 3de klas Herinneringen aan mentor G.

  werkweek 1ste klas en Parijs 3de klas Herinneringen aan mentor G.Pont en franse lerares mevr.Huber. en zie nu bij de Leerlingen Hans Snitselaar staan ja die ken ik wel. Wie had jij als mentor ?? Ik George Pont. Ken je Nico Lamperjee nog daar heb ik nog even mee gemaild toen ie in de consumenten gids had gestaan. Herinnert iemand die heerlijke rondo's nog in de Pauze jammie.

  IVO MAVO, 1971