Ontdek PLUS

Ineke Arnold

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Arnold en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Arnold heeft 42 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen de laatste 2 schooljaren op deze school gezeten.

  Ik heb alleen de laatste 2 schooljaren op deze school gezeten. Ik heb het er heel erg naar mijn zin gehad. Leuke medeleerlingen, aardige meester Weerkamp. (hij staat nog in mijn poëzie-album). Het leuke was dat ik verschillende technieken heb geleerd met handarbeid. Linoleum snijden. Ik had het nog nooit gedaan en ik sneed dan ook meteen in mijn vingers. 2 sneetjes tegelijk. Leuk kamp gehad in Noordwijkerhout. Op de fiets er naar toe. Heerlijk in de duinen. Ik vond het een zeer voortvarende school. Er staan helaas maar zo weinig klasgenoten van mij op schoolbank. Jammer maar ja. We worden ook een dagje ouder he?

  J.H. Snijdersschool, 1958

  Leen Arnold zat op deze school.

  Leen Arnold zat op deze school. Leen woonde in de v.Leeuwenhoekstraat. Ging om met Karel Lijendekker,Jopie Paats,Ada Pfeifer,Nellie Muis,zat bij Juffrouw Schalker, Meester Does en Meester Kamphuis in de klas. Op kamp geweest in Lunteren op de Goudsberg.

  van Oldenbarneveldtschool, 1951

  Leen Arnold zat op deze school bij juffrouw Kuijer.

  Leen Arnold zat op deze school bij juffrouw Kuijer. Geen idee wie er in de klas bij me zat. Ik woonde in de v.Leeuwenhoekstraat en haalde een meisje op die naar Z.Afrika is geemigreerd. Wie weet er nog namen?

  Het Eibernest, 1949