Ontdek PLUS

Ine Rhoon

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ine Rhoon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ine Rhoon heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Elfers, ik zie haar nog zo voor me.

  Juffrouw Elfers, ik zie haar nog zo voor me. Met ontzag door het hek naar de "grote" school kijken waar wij "later" ook op zouden komen.

  kleuterschool de kleine wereld, 1956

  De stinkende darmenfirma naast de schoolingang, jakkes! Mr.

  De stinkende darmenfirma naast de schoolingang, jakkes! Mr. Lagaaij en Mr. Kiela; heb samen met Lenie van Schaik maandenlang bijles gehad om toelatingsexamen voor het Libanon te mogen doen. (dat wij ook hebben gehaald en de school hebben afgemaakt) Herinner me Lenie Maaskant en een meisje van Duivenbode. Simon, "muis", kwam ik laatst nog tegen; hij verkocht Spaanse wijnen aan de deur. Ik was niets veranderd zei hij, :)) Zou die kastanjeboom op het schoolplein er nog staan?

  Couwaelschool, 1958

  Eerste 2 jaar op de Dependance in de Weteringstraat, klas 1F en 2E; de heer Zeeberg voor Frans, we zijn nog met de hele klas naar zijn bruiloft geweest, daarna naar de Ramlehweg, 3C, 4A1, 5A1.

  Eerste 2 jaar op de Dependance in de Weteringstraat, klas 1F en 2E; de heer Zeeberg voor Frans, we zijn nog met de hele klas naar zijn bruiloft geweest, daarna naar de Ramlehweg, 3C, 4A1, 5A1. Hr. Beckman voor economie,niet te vergeten de later beroemde hr. Ophof, Zandt voor Frans, "er zijn in de Nederlandse taal maar 3 woorden met PH die ook als PH worden uitgesproken: ophaalbrug, poephark en ophof", hr. en mevr. Wickel voor gym. Ze woont nog steeds in de Ramlehstraat! Geweldig die foto's!! Ik ben alles van vroeger kwijt, wie heeft nog iets op zolder liggen?

  Libanon, 1963