Ontdek PLUS

Hugo van Gent

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hugo van Gent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hugo van Gent heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wilde jaren.

  Wilde jaren. Ik had meer aandacht voor andere zaken dan school en ik bleef voor de tweede keer in de tweede klas zitten. Van school uiteraard en heel rigoreus moest ik een jaar gaan werken. Dat had ik natuurlijk snel gezien en weer terug naar school. Herinneringen : Bouwmeester; haat/liefde verhouding; hij gooide de schoolbordenwisser naar mijn kop als ik zat te klieren en, assertief (!?) als ik was, gooide ik die terug met alle gevolgen van dien (suspended). Bouwmeester zag mijn talenten echter wel en bleef steeds bezig me te motiveren; helaas vond ik die motivatie pas enkele jaren later. Een rector die ons een keer van het CS Utrecht geplukt heeft toen we daar wat erg liepen te klieren. Resultaat : suspended. Etc. etc.

  Thorbecke Lyceum, 1962

  Redakteur van de schoolkrant geweest samen met Willem Geijssen; leuke periode meegemaakt op deze school.

  Redakteur van de schoolkrant geweest samen met Willem Geijssen; leuke periode meegemaakt op deze school. Na enige contacten komen ook de meeste namen weer boven. Overigens is dit dezelfde school als de Dr. J.P. Thijsseschool voor MAVO, zoals die hier ook voorkomt.orzie

  Dr. J.P. Thijsseschool, 1966