Hub Erve

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hub Erve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hub Erve heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had daar de 3e klas.

  Ik had daar de 3e klas. Zr. Marie-Jeanette was hoofd. Henk Schel en ik waren de enige mannelijke leerkrachten in een leuk jong team. Verder herinner ik me nog een uitstapje naar de dierentuin in Antwerpen met enkele leerlingen.

  Mariaschool, 1972

  Eerst broeders, later leken.

  Eerst broeders, later leken. Broeder Realino (de Sies) haalde oud papier op. Hij verwachtte hetzelfde van jou. Als je dat niet deed, telde je niet mee. Broeder Jucundinus (de Vicaris / de Leidse)had het jongenskoor. Broeder Benedictus (3e klas) was heel aardig. Later werd Dhr Klomberg hoofd en stond dhr van Baast in de vijfde constant Golden Fiction te roken.

  St Jozefschool, 1955

  Eerst naar het Xaverius College van Sparrendaal tot Kerstmis 1964.

  Eerst naar het Xaverius College van Sparrendaal tot Kerstmis 1964. Daarna overstap naar de Mulo van Mariaoord van de Broeders van Lourdes in Vught. Daar gingen we dagelijks op de fiets naar toe. We hadden dus veel meer vrijheid dan de andere jongens op De Steffenberg (frites, ijs, winkels). we deden dan ook 'boodschappen' voor de internen.

  De Steffenberg, 1963