Ontdek PLUS

Hilda Scholten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilda Scholten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hilda Scholten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Net zoals Anneke herinner ik me "Ridderblik" in de 5e klas ook nog heel goed.

  Net zoals Anneke herinner ik me "Ridderblik" in de 5e klas ook nog heel goed. Zijn schild was de deksel van de wasketel van m'n moeder. Hij stond bij Reisbureau Lindbergh in Amsterdam in de hal. Onze klas was "geadopteerd" door dit reisbureau en daardoor mochten we twee aan twee met een dagtocht mee. Ikzelf ben toen op een zaterdag meegeweest naar Marken en Volendam.

  Burgemeester Fockschool, 1956

  Ik ben van de 4-jarige naar de 3-jarige verhuisd en kwam meteen in de examenklas terecht, waar ze steno hadden (voor het 2e jaar geloof ik).

  Ik ben van de 4-jarige naar de 3-jarige verhuisd en kwam meteen in de examenklas terecht, waar ze steno hadden (voor het 2e jaar geloof ik). Ik heb toen in de avonduren de privecursus bij de heer Emmaneel gedaan, waardoor ik tijdens de stenolessen op school huiswerk kon maken. Tijdens de pauze blokjes lopen en we mochten niet naar de winkel aan de overkant. Toen ik daar voor de eerste keer wel naar toeging, stond er politie op ons te wachten en moesten we naar achteren, waar de namen genoteerd werden. Er bleek heel erg veel gestolen te worden daar. Gevolg: een bijeenkomst in de aula en daar werden de namen van de "verdachten" opgenoemd. Daarna, ik dacht bij een volgende bijeenkomst, werden er namen opgenoemd van "niet meer verdachten", waar ik ook bij was. Ik weet nog wel, dat dat een hele rel geweest is op de DGS.

  Daniel Goedkoopschool, 1963