Ontdek PLUS

Hieke van den Akker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hieke van den Akker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hieke van den Akker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een aantal juffen en meesters weet ik nog: juf van Weering, juf Tan, meester Droogsma en meester van den Berg (van het schoolkoor).

  Een aantal juffen en meesters weet ik nog: juf van Weering, juf Tan, meester Droogsma en meester van den Berg (van het schoolkoor). In de tweede ben ik een tijd ziek geweest, dat weet ik helaas ook nog goed.

  Willem de Zwijgerschool, 1969

  Dhr.

  Dhr. van der Bij natuurlijk, helaas veel te vroeg overleden. Juf Aalders en hij stonden altijd op de gang te kletsen. Een grappige hoofdmeester, al weet ik niet meer hoe die heette. Sportdag op het plein naast de school, de grap met de tandenborstels. We moesten allemaal onze tandenborstel meenemen en die zouden wel eens even gecontroleerd worden, de schooltandarts zat ook in het complot. En ja hoor, het was 1 april.

  Prins Mauritsschool, 1971

  Prachtige tijd! Biologie van Frits Libers, wiskunde van Wim van Hulzen (snapte ik niets van),godsdienst Doekele de Boer, geschiedenis Andries Monna, Frans van dhr.

  Prachtige tijd! Biologie van Frits Libers, wiskunde van Wim van Hulzen (snapte ik niets van),godsdienst Doekele de Boer, geschiedenis Andries Monna, Frans van dhr. Lanting, Cees Stam voor Nederlands, Yvonne Lauwers voor Nederlands, ... Sol voor handvaardigheid. Ook leuk: de feestcommissie die de klasseavonden organiseerde. In 1978 een prachtige Grease avond gehad en ook een mister Melkbeen verkiezing. (Gewonnen door Andries Monna) En natuurlijk de toneelclub (de ZOO show). Er was ook een schoolkoor onder leiding van Hans Algra.

  Lienward College, 1974