Ontdek PLUS

hetty beugelink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hetty beugelink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hetty beugelink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Laatste 2 jaar bij meester de Vries, en handwerkjuf Engel die achterover viel met de strijkplank en toen zag je haar lange onderbroek en gymleraar Somberg en niet te vergeten de toneelmiddagen op vrijdag.

  Laatste 2 jaar bij meester de Vries, en handwerkjuf Engel die achterover viel met de strijkplank en toen zag je haar lange onderbroek en gymleraar Somberg en niet te vergeten de toneelmiddagen op vrijdag. Hoofdmeester Stikker

  Willem van Outshoornschool, 1961

  musical in krasnapolsy, waar ik mijn huidige man heb leren kennen bij de repetities.

  musical in krasnapolsy, waar ik mijn huidige man heb leren kennen bij de repetities. Mw. Huisden, hebben surinaamse siroop gedronken bij har thuis, haar zoon zat in onze klas, strafwerk vanwege het ophangen van foto's uit de Lach, was zgn. te aanstootgevend, men. Hoetmer vond ze wel leuk. Dhr. Kurpershoek van tekenen, heb ik nu bij decorontwerpen nog erg veel aan, het helpen bij andere scholen van de gymjuf, mw. Pereboom, de intrede van dhr. Spiering die ook op mijn lagere school al leraar van mij was geweest, het door de vloer zakken tijdens het examenfeest, in het scheikundelokaal, het trieste afscheid van een wereldconcierge, Dhr. de Vries.

  Breitner Ulo Mulo Mavo, 1967