Herman Perk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Perk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman Perk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1971-1974: Studierichting n2: Natuurkunde en wiskunde met astronomie.

  1971-1974: Studierichting n2: Natuurkunde en wiskunde met astronomie. Informatica was er toen nog niet. Kandidaatsexamen 1974, daarna veel colleges gelopen en vooral als kandidaatsassistent eerst op het Lab Medische Fysica (Herengracht 96) en daarna natuurkundig practicum, tot 1985 Ik was teveel bezig met mijn werk als electronica ontwerper/programmeur om mijn studie af te maken. Studienummer G0569, later 710569 (Ik hoefde niet in dienst omdat ik als buitengewoon dienstplichtige werd bestemd.)

  Universiteit van Amsterdam ..., 1971

  Latijn en grieks waren absoluut niets voor mij.

  Latijn en grieks waren absoluut niets voor mij. Vandaar dat ik de klassen 4B, 4B, 5B2 hier doorlopen heb, waarna ik uiteindelijk HBS 5B zonder moeite gedaan heb.

  Gemeentelijk Gymnasium, 1967

  Van het schooljaar 1958-1959 was ik slechts tot januari/februari 1959 op deze school Hoofd van de school: Rft.

  Van het schooljaar 1958-1959 was ik slechts tot januari/februari 1959 op deze school Hoofd van de school: Rft. Lingeman, ook door de kinderen "Lingepik" genoemd... Klas 1: E. Bronkhorst Klas 2: J.L. Marrin S (?) Ik herinner mij in een winter, dat ik op weg naar huis aan een groep scholieren voorbij liep, die sneeuwballen gooiden naar fietsers en autos. Ik stond daar verbaasd naar te kijken, denkend dat ze dat niet moesten doen. Toen had een onderwijzer(es?) die groep metzeen voor straf naar school gestuurd, met mij erbij. Ik had daar niets mee te maken en toch werd ik in een vreemde klas in de hoek gezet, omdat ze niet wilden geloven, dat ik er niets mee te maken had. Omdat ik niet te laat thuis wilde komen, had ik toen maar gezegd, dat ik "het nooit meer zou doen" waarna ik naar huis mocht gaan. Daarna heb ik mij voorgenomen nooit meer op die manier in zulke gevallen te reageren. Deze school heete in "mijn tijd" School 15 Helaas ken ik de namen van de beide kleuterscholen niet (Amsterdam + Arnhem).

  Karel van Gelderschool, 1957