Henry van de Koot

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henry van de Koot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henry van de Koot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij het eindfeest van de zesde klas nog herinneren.

  Ik kan mij het eindfeest van de zesde klas nog herinneren. Verder ken ik nog namen van Leo Bentley (chic), Bertus van Buren, Arie Berends, Monique Verburgt. Laatste klas van meester Van Baak.

  Christine school, 1971

  Op deze fantastische school heb ik helaas alleen het examenjaar gedaan.

  Op deze fantastische school heb ik helaas alleen het examenjaar gedaan. Dat jaar was voor mij een absoluut hoogtepunt in mijn schoolcarrière, samen met Rinke de Vries. Verder ken ik nog de namen van Richard Hut, Bert Krijgsman, Eric Droog, René en Patricia van de Weijden en Tera van Deuveren. Onvoorstelbare goede herinneringen, Oranjeboom, Het Hoekje, gezellige feestjes, veel stappen en het examenfeest in de Oranjeboom. Zie jullie graag nog een keer!

  Chr. Mavo Leusderweg, 1978