Ontdek PLUS

Henk Vessem

Kent 122 personen

Geregistreerd partnerschap , 2 kinderen
Woont in Apeldoorn

  Bekijk het volledige profiel van Henk Vessem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Vessem heeft 0 klassenfoto's en kent 122 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanuit Franeker was Leeuwarden heel groot.

  Vanuit Franeker was Leeuwarden heel groot. Zeker het begin was moeilijk, toen mijn vader overleed in de brugklas. Na de derde klas ging het veel beter. Vlot geslaagd, geschiedenis gaan studeren, zowel MO-A als B. Alweer 28 jaar voor de klas. Nog steeds contact met Lesterhuis. Leraren van toen: Noorman voor engels, Hoekstra voor Nederlands, waar we denk ik allemaal bang voor waren, later Tromp, Joustra en Gramberg voor biologie, Ooiman voor wiskunde, De Groot en Pietersen waren geweldige gymastiekers, Lodder voor Duits was ook een hele goede. Nu getrouwd en vader van 2 dochters en nog steeds in de hobby van toen: volleybal. Inmiddels (reserve-) eredivisiescheidsrechter.

  Rijks Scholen Gemeenschap (..., 1969

  Na de fusie kwam ik - door gebrek aan uren - ook op de Lassuslaan terecht.

  Na de fusie kwam ik - door gebrek aan uren - ook op de Lassuslaan terecht. Geschiedenis en maatschappijleer in heel wat verschillende klassen: van brugklas tot 4 Mavo, HAVO en VWO. Was eerst wel even wennen, maar ik heb er ook veel plezier gehad: Met Anny Hartgerink en Theo van Buren en zeker ook met Andreas Boonstra.

  Van der Capellen Scholengem..., 1996

  Juffrouw De Vries,meesters Van Niennes,Wever,Hazelhoff (met de boxer die hem vaak kwam halen),in de 6e klas eerst Paulides en later weer Wever.

  Juffrouw De Vries,meesters Van Niennes,Wever,Hazelhoff (met de boxer die hem vaak kwam halen),in de 6e klas eerst Paulides en later weer Wever.Slagbaltournooi,voetbal,het kaatsen op het plein waar ik als niet-fries weinig van begreep.

  Kleyenburg, 1963